Puerto Rico

Bekijkadvertenties

Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Puerto Rico

Onroerend goed te koop in Puerto Rico

Puerto Rico is een Caribisch eiland en een ongeïntegreerd gebied van de Verenigde Staten van Amerika, met een landschap van bergen en watervallen en het tropische bos van El Yunque. In San Juan, de hoofdstad en de belangrijkste stad, staat het groene eiland bekend om hotels, strandbars en casino's. De wijk Old San Juan wordt gekenmerkt door kleurrijke koloniale gebouwen en El Morro en La Fortaleza, twee imposante en oude forten.

Puerto Rico ligt in het noordoosten van de Caribische Zee tussen de Dominicaanse Republiek en de Maagdeneilanden.

Bekend als de parel van het Caribisch gebied of het eiland van de betovering, tijdens uw verblijf in Puerto Rico, zal dit prachtige eiland u veel te bieden hebben vooral als u geïnteresseerd bent in onroerend goed te koop in Puerto Rico. Als we er echter voor kiezen langer op het eiland te blijven, moeten we over alle nodige informatie beschikken. Als u daar gaat wonen en u een onroerend goed in Puerto Rico wilt verkopen, lost dit artikel al uw twijfels op.

Een van de voordelen van het leven en zoeken naar een onroerend goed te koop in Puerto Rico is dat je gemakkelijk naar de Verenigde Staten kunt verhuizen, omdat de inwoners van dit land geen visum nodig hebben om de Verenigde Staten binnen te komen. Bovendien wordt de Amerikaanse dollar als een valuta gebruikt, dus de inflatie heeft geen invloed op de economie, net als in de rest van Amerika.

Puerto Rico, dat een geassocieerde staat is, hangt echter vrijwel geheel af van de beslissingen die het in de Verenigde Staten neemt, waardoor burgers alleen kunnen stemmen bij lokale verkiezingen en ook dat de rechten van werknemers niet voldoen aan de noodzakelijke vereisten, aangezien de wetten in geweld in de Verenigde Staten zijn ze niet van toepassing op het eiland.

Als u een onroerend goed wilt kopen in Puerto Rico, moet u weten dat het leven in Puerto Rico over het algemeen vrij goedkoop is in vergelijking met andere landen in de wereld. Het budget van de uitgaven varieert afhankelijk van het gebied waarin u verblijft en de levensstijl die u besluit te nemen.

Wat eten betreft, de prijzen zijn vrij betaalbaar, afhankelijk van waar je besluit om te winkelen, omdat er particuliere supermarkten zijn waar de prijzen hoger zijn, maar als het minder kost, kun je populaire markten vinden waar alles voor een redelijkere prijs ligt.

De beste gebieden om te wonen en op zoek naar onroerend goed te koop in Puerto Rico zijn:

San Juan, dat is de hoofdstad van het land, de belangrijkste haven en de plaats met de hoogste toeristische index, bekend als de stad van platen.

Bayamón: is een kleine stad gewijd aan chicharron en cowboys.

Ponce, gelegen in het centrum van het dorp, is de majestueuze stad met een droog klimaat en vegetatie en schaarse stromen.

Carolina: bekend als het land van de reuzen.

Mayagüez is de westelijke sultan van puur water, bekend om zijn mangogewassen.

Het kunnen interessante plekken zijn waar je woningen in Puerto Rico kunt vinden.

  •  
    Verhuizen naar Puerto Rico: alles wat je absoluut moet weten!

       Liefde op het eerste gezicht zou de titel kunnen zijn van onze redactie, omdat de natie die we vandaag voor u en met u zullen analyseren, werkelijk uniek en wonderbaarlijk is. We hebben het over het eiland Puerto Rico. Deze eilandstaat maakt deel uit van de VS als een niet-opgenomen gebied en ...

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 32477

Verkoop Andere (Commercieel), Puerto Rico, Caguas, Caguas, 00725, caguas, Porto Rico

1.00EUR
Verkoop
Andere (Commercieel)

25 m²
Hallo, Ik vraag u mijn boodschap een beetje direct niet te verwarren. Het is gewoon dat ik ben Spaans, maar de financiële instelling in het buitenland...
Cod. 5845

Verkoop 3 Slaapkamers, Puerto Rico, Caguas, Caguas, Paseo Degetau, Calle Degetau

120,676.47EUR
Verkoop
3 Slaapkamers

387 m²
Mooi appartement te koop in de Caguas gemeente, op 25 minuten van San Juan.3rd verdieping (penthouse) in voorkant van het zwembad pool.Very particulie...
UNAVAILABLE
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB